Velvære i hverdagen

Med omskiftelige arbejdsdage, skaber en fleksibel kantineløsning de perfekte rammer for at styrke dine medarbejderes trivsel og sundhed – hver dag!

Få en kantineløsning, der passer til dine medarbejderes hverdag

I mange virksomheder er medarbejdernes arbejdsdage omskiftelige og derfor er der behov for fleksible kantineløsninger. Hos Compass Group skaber vi de perfekte rammer, der er med til at styrke dine medarbejderes arbejdsglæde. Om denne glæde bedst opnås med en kombination af fokus på bæredygtighed og sundhed, lækker kaffe, den perfekte eftermiddagssnack, grab’n’go eller vegetariske måltider – dét finder vi ud af sammen med jer.

personale-restaurant-kantine-compass-group

Forkælelse til både medarbejdere og kunder

Vi leverer alt fra personalerestauranten, som byder på sunde og velsmagende måltider, til kaffebarer, grab’n’go og mødeforplejning. Med vores tilkøbsmuligheder bidrager vi med kulinarisk kreativitet, convenience og gæstfrihed – både til hverdagen, til kundearrangementer og -aktiviteter.

Grønt og godt

Hver eneste dag gør vi en indsats for at servere varieret og velsmagende mad, og en gang om måneden har vores kantiner mulighed for at give den ekstra grøn gas og byde på Green Gourmet – en lækker tre-retters menu skabt af sæsonens sprødeste råvarer. Udover at smage fantastisk, bliver der også kræset for, hvordan hvert element ser ud, dufter, lyder og føles, så vores gæster får en frokostoplevelse ud over det sædvanlige.

Landmand på mark

Vi arbejder målrettet med bæredygtighed

Hos Compass Group ser vi bæredygtighed som en rejse, vi alle er deltagende i. Både på det personlige plan, som virksomhed og på globalt plan. Derfor har vi gennem forskellige initiativer fuldt fokus på at fremme bæredygtighed. Blandt andet arbejder vores kokke hver dag med at reducere vores klimabelastning ved at minimere vores madspild.

Lad os skabe velvære i hverdagen
Med et fleksibelt madkoncept skaber vi miljøer, hvor velsmagende, sund mad øger trivslen i hverdagen og forbindelserne mellem mennesker styrkes. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om vores personalerestauranter.
Bliv ringet op
Personalerestauranter
Tilkøb og forkælelse
Med sund, velsmagende mad og et fleksibelt koncept er vi med til at styrke dine medarbejderes velvære og produktivitet i en omskiftelig hverdag.
Læs mere
Sådan arbejder vi
Dine mål er vores succes og det er centralt for os, at vi arbejder med at sikre tilfredshed og udvikling igennem inddragelse af ​​gæster og dig som kunde.
Læs mere
Bæredygtighed
Vi arbejder aktivt med at nedbringe vores miljøaftryk og sikre, at vores ressourcer bliver anvendt effektivt til gavn for mennesker og planet.
Læs mere