Rejsen til et bæredygtigt køkken

Gode intentioner skal tilknyttes konkrete handlinger og mål baseret på faglighed og viden. Derfor har vi lavet en bæredygtighedskalender, som skal sætte ekstra fart på rejsen mod et bæredygtigt køkken. Vi inviterer medarbejdere, gæster og kunder med og glæder os til at nå frem.

Vi har en ambition om at underbygge FN’s Verdensmål, og vi har identificeret, hvor vi kan gøre den største forskel. Med udgangspunkt i de udvalgte mål vil vi bygge videre på gode initiativer og vores erfaringer fra bl.a. Stop Food Waste Day. På den måde kan vi understøtte vores kolleger i driften med de rigtige redskaber, så vi får den bæredygtige adfærd til at gennemsyre hele Compass Group.

En god og spændende rejser kræver, at du har pakket kufferten med de rigtige ting, og vi glæder os til løbende at fylde de helt rigtige ting i vores kuffert. Vi skal bl.a. bruge vores mål og tiltag til en bæredygtig adfærd, guidelines til driften, tips og tricks til at reducere madspild og kommunikation til gæsterne.

Ny måned betyder nyt fokuspunkt

Hver gang vi vender et blad i vores bæredygtighedskalender og hilser en ny måned velkommen, er det samtidig også tid til at kigge på et nyt fokuspunkt, som vi skal arbejde med. For at inspirere og lære af hinanden undervejs, sætter vi en stafet i gang ude i driften. Med den skal vores kolleger dele internt, hvordan de har arbejdet med månedens fokuspunkt og sende stafetten videre til nye enheder i samarbejde med vores bæredygtighedsgruppe.

Vi glæder os til at få skudt rejsen i gang og skal bl.a. omkring følgende:

  • Indkøb af de rigtige råvarer, som helst skal være danske, økologiske og i sæson
  • Korrekt opbevaring af vores lækre råvarer, så vi undgår madspild og holder på smag og næring
  • Mindre mængder kød og større mængder grøntsager og grønne proteiner
  • Mindre mængder emballage og korrekt kildesortering

 

Læs mere om vores arbejde med bæredygtighed i køkkenerne her eller bliv klogere på Stop Food Waste Day her.

Del:
Nyheder
Rejsen til et bæredygtigt køkken
Gode intentioner skal tilknyttes konkrete handlinger og mål baseret på faglighed og viden. Derfor har vi lavet en bæredygtighedskalender, som skal sætte ekstra fart på rejsen mod et bæredygtigt køkken. Vi inviterer medarbejdere, gæster og kunder med og glæder os til at nå frem.
Nyt koncept sætter brain food på menuen i Life Science Huset
I Lif-koncernens Life Science Hus får gæster og medarbejdere ikke kun glæde af et nyt konferencecenter men også et nyt kulinarisk koncept, som matcher foreningens værdier: sundhed og livsstil.
Fremtiden byder på oplevelsesgastronomi
Det sidste år har bragt mange forandringer med sig. Nogle af dem heldigvis til det bedre. For vores vedkommende har vi været igennem et større paradigmeskifte af den traditionelle buffet. Den er lagt på hylden til fordel for en langt mere gastronomisk velfunderet og bæredygtig løsning, hvor vi anretter frokosten. Men vi er ikke færdige endnu.
Scroll Up

Lad os skabe smag og velvære i hverdagen

Vi vil skabe Danmarks bedste arbejdspladser – ikke blot for vores medarbejdere, men også for vores kunders medarbejdere!

Med vores kantine- og serviceløsninger skaber vi nemlig miljøer, der ikke alene øger trivslen i hverdagen hos vores kunder, men også styrker forbindelsen mellem mennesker.

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrev