Restaurant og kantine
Meget mere end en måltidsløsning!
Mad er ikke bare mad, og et måltid er ikke bare et måltid. Mad handler om mange ting: Først og fremmest smag, kvalitet og glæde, men fx også sundhed, bæredygtighed og det gode liv. Det handler om, hvor og hvordan vi spiser – og om de mennesker, som tilbereder og serverer maden. Derfor har vi i Compass Group Danmark en klar holdning til den madoplevelse, vi gerne vil give jer.
Hvad vi tilbyder Nyheder
Til virksomheder – Eurest

Vi har alt fra færdige løsninger til fleksible og skalérbare koncepter tilpasset jeres behov. Vi brænder for god mad og god service – hver eneste dag!

Til uddannelsesinstitutioner – Chartwells

Høje forventninger og bevidst forbrug kendetegner gæsten på moderne uddannelsesinstitutioner. Det stiller ganske enkelt krav – om konstant nytænkning og et indgående kendskab til alle dem, som har deres hverdag på campus.

Nyheder
3 x 25% reduktion i 2020
Hos Compass Group Danmark vil vi i 2020 reducere vores CO2-udledning samt forbrug af plastik og engangsemballage med 25%. Reduktionen skal sikres gennem en række tiltag, der i samarbejde med kunderne iværksættes rundt omkring i landets køkkener og kantiner.
Compass Group PLC gennemfører opkøbet af Fazer Food Services
Compass Group PLC, den førende globale koncern inden for food services, kan i dag offentliggøre det endelige opkøb af Fazer Food Services fra Fazer Group. Handelen, som blev bekendtgjort den 11. juni 2019, er blevet godkendt i EU-Kommissionen den 29. januar 2020.
Compass Group PCL indgår aftale om opkøb af Fazer Food Services
Compass Group PLC, som er et førende globalt selskab inden for fødevareservices, meddeler i dag at man har underskrevet en aftale med selskabet Fazer Group, en international familieejet FMCG og direkte forbrugerkoncern, vedrørende opkøb af Fazer Food Services, for en virksomhedsværdi på omkring 475 millioner euro.

Kontakt os


* Obligatoriske felter
Scroll Up