Til uddannelsesinstitutioner – Chartwells

Høje forventninger og bevidst forbrug kendetegner gæsten på moderne uddannelsesinstitutioner. Det stiller ganske enkelt krav – om konstant nytænkning og et indgående kendskab til alle dem, som har deres hverdag på campus.

VI KENDER DIG – OG DIN SIDEMAND

Hos Chartwells ved vi, hvem gæsterne i vores campusrestauranter er, hvad enten det er den studerende, administrative medarbejdere, undervisere, forskere eller kursister. Vi kender dig – og dine spisevaner.

Det gør vi på baggrund af undersøgelser i hele vores portefølje, som viser, at vores spisevaner er under forandring – og det er særligt unge mennesker, som ligger helt i front, når det kommer til den nyeste udvikling. Helt konkret ser vi:

  • Bæredygtighed står øverst på dagsordenen
  • Kødforbruget er faldende
  • Vegetar- og veganerretter skal være en fast del af udvalget.

Det er dog IKKE ensbetydende med, at alle er ved at hellige sig grøntsagerne, eller at traditionel mad er bandlyst. Det handler faktisk lige præcis om friheden til at vælge – om at være flexitarian.

Et måltid skal være fleksibelt – dvs. at kød skal kunne vælges separat sammen med vegetarmåltidet. Der skal altid være et bredt udvalg af plantebaserede proteiner, så ethvert måltid er mættende, uanset om man spiser kød eller ej.

Sult skal nemlig ikke begrænses af tidspunkter og gammeldags rutiner for spisevaner. Det betyder, at uanset hvad, så kan du finde lige det, du har lyst til.

 

KALD OS BARE STÆDIGE!

For vi er insisterende, og det skal vi være. I Chartwells søger vi ikke kompromiserne, når det kommer til den madoplevelse, vi leverer til kunden. Hverken når det handler om madspild, udfasning af ikke-bionedbrydeligt engangsplastik, plantebaserede måltider, lokale råvarer eller klimabelastning generelt.

Vores tilgang er holistisk, og den er forankret i FN’s 17 verdensmål, som vi har arbejdet med i længere tid.

Et eksempel på dette er Urban Nomad, et tiltag, som er funderet i en bæredygtig tankegang, dvs. tøj, karklude og engangsmateriale er produceret bæredygtigt og er bionedbrydeligt. Samtidig giver vi vores talentfulde kokke 100 % frie hænder til at skabe en uforfalsket autentisk madoplevelse.

Netop derfor ved vi, at et bredt udvalg af bæredygtig mad til konkurrencedygtige priser ikke er utopi. Det er derimod præcis det, vi kan i Chartwells.

 

IMPONÉR DINE GÆSTER

Udover at hjælpe med at stille sulten i det daglige kan vi også levere professionel mødeforplejning på højeste kvalitets- og serviceniveau. Vores målsætning er klar: imponerede gæster og mætte maver. For at opnå dette prioriterer vi altid en tæt dialog med jer. Vores kokke står nemlig altid klar til at byde ind med nye ideer og inspiration.

 

Vil du vide mere? Så udfyld vores kontaktformular nedenfor.

Kontakt os






* Obligatoriske felter
Scroll Up