Til virksomheder – Eurest

Vi har alt fra færdige løsninger til fleksible og skalérbare koncepter tilpasset jeres behov. Vi brænder for god mad og god service – hver eneste dag!

HVORDAN SER JERES ØNSKELISTE UD?

Hos Eurest ved vi, at svaret på dette spørgsmål er lige så forskelligt som de virksomheder, vi arbejder med. Én ting er dog fælles for dem alle: Det handler i bund og grund om medarbejdernes arbejdsglæde.

Om den glæde opnås med en kombination af fokus på bæredygtighed og sundhed, lækker kaffe, den perfekte eftermiddagssnack, grab’n’go eller vegetariske måltider – DET finder vi ud af sammen med jer.

Den perfekte løsning er derfor en skræddersyet løsning til jer. Den skal være ligetil for jeres medarbejdere – hvad enten de er på farten, snacker eller mødes med kollegerne over frokosten.

Det kan til tider være en kompliceret proces, men det er netop der, vi stiller vores mangeårige erfaring og ekspertise til rådighed. I Eurest tror vi nemlig på The Power of Food, og madens og vores personales evner til at støtte op om jeres virksomheds vision og mål.

 

MAD = SMAG, KVALITET OG GLÆDE

Vi er overbeviste om, at smag og kvalitet er grundstenene i den madoplevelse, vi giver vores gæster. Rammen omkring denne oplevelse bliver sat af mennesker, som brænder for det, de laver. Derfor laver vi mad fra bunden, med øje for æstetik, sundhed, friskhed og bæredygtighed. Det lækre og gode valg bliver også det nemme valg for vores gæster.

 

SUND MAD ER MODIG MAD

Sund mad kan antage mange former. Derfor er vi altid klar til give vores indspark til, hvordan sund mad kan se ud i jeres virksomhed. Grundlæggende mener vi, at det grønne nemt kan spille en væsentlig rolle, fordi det byder på sprødhed, smag, friskhed og farver.

Sundhed i vores univers er ikke en rigid holdning, men derimod MODET til god mad, som bunder i vores vision om at være med til at skabe Danmarks bedste arbejdspladser.

Hos Eurest vil I derfor opleve sund mad i en nytænkende og varieret udgave – mad, som er lækker OG inspirerende. Det gøres gennem mad lavet ud fra stolte traditioner, solid ekspertise og en veludviklet intuition for de nyeste trends.

 

EUREST – VI LEVERER

Vi leverer derfor alt lige fra personalerestauranten, som byder på sundhed og variation, til kaffebarer og finere restaurantservice for direktionen – og alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til store arrangementer og til kundefrokoster.

Gæster i en Eurest-personalerestaurant vil kunne opleve:

  • Individuelle caféløsninger – så I får den perfekte latte med en hjemmelavet snack
  • Markedsdage – fyldt med hjemmelavede specialiteter og gode tilbud fra vores leverandører
  • Mødeservice – af den højeste kvalitet, gerne med kreative ideer fra vores kokke
  • Snacks & treats – til at stille sulten og holde energien oppe
  • Eurest@home – vores take-away-løsning
  • Leftover Lover – vi reducerer madspild ved at lade gæster tømme buffeten til en god pris hver dag
  • Veggie Day – en eller flere månedlige vegetariske dag
  • Kampagner – forskellige spændende temadage året igennem
  • Fiskedag – én gang om ugen.

 

ANSVARLIGHED SMAGER BARE BEDRE

Bæredygtighed ser vi som en rejse, som vi alle er deltagende i; på det personlige plan, som virksomhed og på globalt plan.

Derfor har Eurest, som en del af Compass Group, fuldt fokus på at fremme bæredygtighed. Hver dag arbejder vores kokke med at minimere vores klimabelastning gennem bl.a. minimering af madspild. Du kan læse mere om vores arbejde med bæredygtighed her.

Vil du vide mere? Så udfyld vores kontaktformular nedenfor.

 

Kontakt os


* Obligatoriske felter
Scroll Up