Sådan giver du dine medarbejdere en endnu bedre dag

Vi løfter serviceniveauet og giver dine medarbejdere en endnu bedre arbejdsdag og oplevelse ved hjælp af smarte knapper. Med et enkelt tryk får dine medarbejdere hurtig og effektiv hjælp, når kaffemaskinen driller, eller skraldespanden skal tømmes. Vi kalder det Service on Demand.

I samarbejde med vores team på TotalEnergies i København har vi placeret serviceknapper ved kaffemaskinerne, opvaskemaskinerne og i kopirummene. Det giver husets brugere mulighed for nemt og hurtigt at tilkalde hjælp fra vores serviceteam. Et tryk på én af de små trådløse knapper sender direkte besked til serviceteamet gennem en app, hvorved de rette medarbejdere får besked omkring nye opgaver i huset. Det er smart for både dem og os. Hos TotalEnergies er der da heller ingen tvivl om, at løsningen skaber et højt serviceniveau.

”Det smarte design, følelsen og udseendet af serviceknapperne betyder, at de passer perfekt ind i en moderne bygning som vores. Teknologien gør det nemmere for os at tilkalde assistance og for Compass Group at vedligeholde deres høje serviceniveau.”

Line Burmeister Stokholm, Facility & HSE Manager, TotalEnergies Upstream Danmark A/S

Data giver indblik og overblik

… og det styrker samarbejdet! Knapperne sparer brugerne i huset for at skulle lede efter vores medarbejdere for hjælp, og data fra sensorerne giver os indblik i, hvor og hvornår der er brug for hjælp i huset – aktiviteter og behov, som før kunne være svære at identificere. Data samler vi op og behandler, så både vi og kunderne kan få indblik i husets aktivitet. Aktiviteten visualiseres i Power BI Dashboards, som giver et hurtigt og nemt overblik. Dette giver mulighed for rapportering, dialog og optimering af nuværende løsninger.

Service on Demand skaber altså ikke kun kortere vej fra behov til løsninger. Det giver også indblik i og forståelse af behovet for service i huset – alt sammen løfter i sidste ende brugeroplevelsen og giver dine medarbejdere en endnu bedre arbejdsdag.

Vi har mulighed for at skræddersy indholdet i appen og de tilhørende spørgsmål, så vi kan måle og rapportere på lige præcis de faktorer, som er vigtige for jer.

Vil du vide mere om løsningen, kan du kontakte Lucas Koefoed, Business Concept Specialist, på Lucas.Koefoed.Nelson@compass-group.dk

Del:
Nyheder