Hos Compass Group er sundhed og sikkerhed vores førsteprioritet. Derfor følger vores kriseteam nøje udviklingen i den aktuelle COVID-19 situation og iværksætter løbende nye initiativer på baggrund af myndighedernes retningslinjer.
Arbejdet i vores kantiner er naturligvis berørt af den aktuelle situation, og vi har tilpasset driften efter myndighedernes retningslinjer. Derfor har vi blandt andet lavet følgende tiltag:
- Vi opfordrer alle gæster til at vaske og spritte hænder
- Vi opfordrer gæster og medarbejdere til at holde afstand
- Vi begrænser antallet af gæster i kantinen
- Vi har fjernet buffeterne og portionspakker maden
- Vi opfordrer til, at maden ikke spises i kantinen
- Vi har skruet op for rengøring
- Vi har skærpet opfordringen til vores medarbejdere om at blive hjemme, hvis de er syge
Der er intet, der tyder på, at COVID-19 smitter gennem fødevarer, men det er som altid yderst vigtigt at holde god hygiejne, når det drejer sig om fødevarer.