Sådan håndterer vi Coronavirus

Hos Compass Group tager vi situationen omkring COVID-19 alvorligt, og vi følger løbende med i myndighedernes anbefalinger. I takt med anbefalingerne har vi tilpasset driften og gjort forskellige tiltag for at minimere smitten. Vi har bl.a. opsat flere stationer med håndsprit og ændret buffeterne til portionspakket takeaway.

Hos Compass Group er sundhed og sikkerhed vores førsteprioritet. Derfor følger vores kriseteam nøje udviklingen i den aktuelle COVID-19 situation og iværksætter løbende nye initiativer på baggrund af myndighedernes retningslinjer.

Arbejdet i vores kantiner er naturligvis berørt af den aktuelle situation, og vi har tilpasset driften efter myndighedernes retningslinjer. Derfor har vi blandt andet lavet følgende tiltag:

  • Vi opfordrer alle gæster til at vaske og spritte hænder
  • Vi opfordrer gæster og medarbejdere til at holde afstand
  • Vi begrænser antallet af gæster i kantinen
  • Vi har fjernet buffeterne og portionspakker maden
  • Vi opfordrer til, at maden ikke spises i kantinen
  • Vi har skruet op for rengøring
  • Vi har skærpet opfordringen til vores medarbejdere om at blive hjemme, hvis de er syge

Der er intet, der tyder på, at COVID-19 smitter gennem fødevarer, men det er som altid yderst vigtigt at holde god hygiejne, når det drejer sig om fødevarer.

Del:
Nyheder
Danmarks bedste kantine – Den er helt Normal!
Så er det officielt! Vores Food & Co køkkenchef, René Skovgaard Madsen og hans team driver Danmarks bedste kantine hos Normal. Vi har aldrig været i tvivl om, at teamet hos Normal kan noget helt særligt, og som vinder af Kantineprisen 2020 er det slået fast, at det, de serverer, er langt fra normalt!
Fornyelse og bæredygtig tilgang sikrer forlænget partnerskab
Nytænkning og et styrket fokus på bæredygtighed spiller uden tvivl en stor rolle i partnerskabet mellem SDU og Compass Group, som netop er blevet forlænget med 8 år. Men selvom vi nærmer os et sølvbryllup, er der ikke plads til at hvile på laurbærrene. Tværtimod.
Chef Appreciation Week 2020
Vi sætter stor pris på de hårdtarbejdende køkkenfolk, der serverer frokost og forkælelser til os hver dag. Det er bare ikke hver dag, vi får anerkendt og takket dem for deres store indsats. Derfor fejrer Compass Group - Chef Appreciation Week - en international begivenhed, der hylder vores dygtige køkkenkolleger verden over.
Scroll Up