Skånsomt fiskeri – Vi ridder med på bølgen

Fire gange årligt tilbyder vi ture til vores køkkenpersonale, for at bringe inspiration, viden og gode ideer med tilbage til køkkenerne

Skånsomt fiskeri var på menuen, da vores køkkener deltog i en inspirationstur, vi har arrangeret i samarbejde med Fiskerikajen.

Denne gang gik turen til Helsingør Havn, hvor formanden for Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri, Søren Jacobsen bød velkommen og delte sin viden om skånsomme fiskemetoder og deres positive indvirkning for havmiljøet og kvaliteten af fangsten.

Efter besøget på havnen gik turen til Rødovre, hvor vi fik en rundtur på Fiskerikajen, hvor Jesper Redecker Hansen, Head of Sustainability, gav os en rundvisning og præsenterede deres mange spændende råvarer. Rundturen blev efterfulgt af undervisning i fangstmetoder og en god og spændende dialog om skånsomt fiskeri.

Sarah Wilson, souschef hos Bonnier Publications, var med på turen og fortæller:

”Det var en utroligt spændende inspirationstur!

Jeg ville ønske, at der var en dag mere, fordi jeg blev præsenteret for så mange gode idéer, vi kan arbejde videre med i køkkenet.

Vi har allerede bestilt strandkrabber og muslinger hjem, så vi kan udnytte hele paletten af fisk og skaldyr, og være endnu mere bevidste om at tænke bæredygtige tiltag ind i vores køkken, og i de retter vi laver.”

Troels Trier Vogel, Food Excellence Manager, som selv deltog på dagen, udtaler:

“Kurser om skånsomt fiskeri er vigtige, fordi fisk og havets råvarer spiller en central rolle i at skabe sunde, klima- og miljøbevidste måltider. Derfor er det afgørende for os i Compass Group at støtte skånsomt fiskeri og sikre, at vi anvender råvarer, der er fanget med omtanke for miljøet”

Tak for en rigtig god dag med mange spændende oplæg. Det bliver ikke sidste gang, vi griber fiskestangen for at fange nye inspirationer fra havet.

Del:
Nyheder