Som branche står vi stærkt sammen

Ofte løfter man bedst i flok. Fødevaredagen hos Landbrug & Fødevarer var derfor en fornøjelse for Compass Group at deltage i.

Hvis vi skal lykkes med at styrke vores fælles mål og ansvar, skal vi trække på hinanden i vores branche.

Derfor var det fantastisk givende at deltage i Fødevaredagen arrangeret af Landbrug & Fødevarer, hvor beslutningstagere mødtes for at diskutere tendenser, udfordringer og muligheder for branchen.

Vinderretter

Foruden indsigtsfulde oplæg fra andre deltagende aktører var vi hos Compass Group inviteret til at deltage i ’Smagen af en vinder’.

Sine Andersen, køkkenchef hos Compass Group og vinder af Kantineprisen 2024, var en del af det VILDESTE kokke-lineup i selskab med Bjarke Jeppesen, vinder af Årets Kok 2024, og Sebastian Holberg, vinder af Bocuse d’Or Europe 2024.

De havde alle fået udfordringen at præsentere en ret, som gør bæredygtighed til hovedemnet, som skruer op for det grønne, er smagt til med økologi og anrettet med værdierne i højsædet.

Uden at glemme det vigtigste: smagen.

Sine løste opgaven ved at servere en sfære af kikærter og semulje med puré af dansk, økologisk blå kartoffel og rygeost på en brunet smørmayonnaise med urter og purløgsskum på toppen.

En ret, som både er sprød, blød, har fedme og skarphed, og så er den blå kartoffel i sæson netop nu. Der var ingen madspild, da skrællen blev brugt i frituren hjemme i kantinen, mens puréen blev serveret til Fødevaredagen.

Sammen om fremtiden

Martin Brandt, Director of Operations hos Compass Group var inviteret til at deltage i indslaget ’Leaders Lounge’ sammen med Anette Bechmann Kalle, Director, Lantmännen Unibake Danmark, Camilla Erika Lerberg, CEO, Fairtrade Mærket Danmark, Claus Hein, CEO, Danpo og Mark Nielsen, Executive Vice President, Bilka, Salling Group.

Martin fortalte bl.a. om vores forpligtigelse hos Compass Group, hvor vi ønsker at tage et ansvar for at skubbe til danskernes madvaner i en mere bæredygtig retning.

Tak til alle, der deltog og delte mange gode tanker og indsigter om den fælles opgave, det er at skabe en mere ansvarlig fremtid for alle.

Fra Compass Group deltog også Thomas Kempf, Managing Director, Ulrik Nielsen, Head of Food Excellence, Anne Holmen Jensen, Director of Operational Excellence, og Charlotte Baisgaard Mogensen, Kundechef.

Del:
Nyheder