STOP FOOD WASTE DAY 2023

I dag er det Compass Groups internationale Stop Food Waste Day!

Hver dag arbejder vores kolleger målrettet for at reducere madspild i vores kantiner, for at nå vores målsætning om at reducere madspild med 50% inden 2030. På Stop Food Waste Day markerer og fejrer vi vores madspildshelte og sætter ekstra fokus på det arbejde, der får os sikkert i mål.

Mød Kenneth Gaub Østerskovgaard, Køkkenchef i en af vores Food&Co kantiner. Han har de seneste 15 år været en stor madspildshelt i kampen for at reducere madspild.

I Kenneths kantine er reduktionen af madspild helt afgørende i enhver proces af dagligdagen i køkkenet. ”Det er en del af DNA’et”, fastslår Kenneth, der engageret deler ud af køkkenets arbejde for at reducere madspild, og fortæller, at de rester, der i sidste instans ikke kan bruges på tallerkenen, ryger i en madkværn og senere bliver lavet om til energi. På den måde er alt i køkkenet med til at skabe mening og værdi

 

Del:
Nyheder
Overrækkelse af Can-do prisen i Vejle
I dag har vi været i Vejle for at overraske en helt særlig kollega og overrække endnu en Can-do pris. Denne gang blev det Vibeke Schaldemose Sørensen, der havde fortjent en særlig anerkendelse. Vibeke er receptionist hos en af vores store kunder i Vejle, og med sit positive sind og smittende humør spreder hun smil
Slut med oksekød i kantinen på flere uddannelsesinstitutioner
I samarbejde med serviceleverandøren Compass Group har en række uddannelsesinstitutioner valgt at droppe al servering af oksekød, der har en 10 gange højere klimabelastning end fx gris og kylling. Fra årets studiestart har flere uddannelsesinstiutioner valgt at tage et markant skridt for at reducere deres CO2-udslip ved at droppe oksekød permanent. Det drejer sig om
Søndre Campus viser vejen mod grønnere valg
På Søndre Campus, der bl.a. huser Det Juridiske Fakultet, er det på to år lykkedes at nedbringe kødprocenten, altså andelen af kød ud af det samlede varekøb, fra 11,4 pct. i 2021 til 4,8 pct. i 2023.