STOP FOOD WASTE DAY 2023

I dag er det Compass Groups internationale Stop Food Waste Day!

Hver dag arbejder vores kolleger målrettet for at reducere madspild i vores kantiner, for at nå vores målsætning om at reducere madspild med 50% inden 2030. På Stop Food Waste Day markerer og fejrer vi vores madspildshelte og sætter ekstra fokus på det arbejde, der får os sikkert i mål.

Mød Kenneth Gaub Østerskovgaard, Køkkenchef i en af vores Food&Co kantiner. Han har de seneste 15 år været en stor madspildshelt i kampen for at reducere madspild.

I Kenneths kantine er reduktionen af madspild helt afgørende i enhver proces af dagligdagen i køkkenet. ”Det er en del af DNA’et”, fastslår Kenneth, der engageret deler ud af køkkenets arbejde for at reducere madspild, og fortæller, at de rester, der i sidste instans ikke kan bruges på tallerkenen, ryger i en madkværn og senere bliver lavet om til energi. På den måde er alt i køkkenet med til at skabe mening og værdi

 

Del:
Nyheder