Vi skærper indsatsen mod madspild

Compass Group vil bidrage til mindre madspild gennem tænketankens One\Thids reduktionsaftale 'Danmark mod madspild'. Aftalen skal få os tættere på målet om at halvere vores madspild inden 2030.

Hos Compass Group Danmark har vi ikke noget imod at forpligte os. Specielt ikke, når det gælder om at passe på kloden.

Derfor er vi blevet en del af ’Danmark mod madspild’, som er tænketanken One\Thirds frivillige reduktionsaftale.

Aftalen læner sig op ad FN’s verdensmål 12.3. Ambitionen er at halvere madaffald i den danske fødevarebranche inden 2030.

Forandring kræver handling

Det er et mål, der kalder på stor handling – og vi arbejder allerede målrettet på at nå målstregen!

Med vores deltagelse i ‘Danmark mod madspild’ kan vi i samarbejde med andre madaktører, vidensdele og inspirere hinanden til at tage et større madansvar og i fællesskab finde løsninger på den store udfordring, som madaffald er.

”Sammen kan vi innovere, optimere vores ressourceanvendelse og finde nye cirkulære løsninger. Jeg er stolt af, at vi nu tager næste skridt, hvor vi i samarbejde med andre aktører kan åbne op for en helt ny tilgang til fødevaretab og madspild i hele værdikæden,” siger Anne-Sofie Hattesen, ESG-chef hos Compass Group.

En del af en større dagsorden

Vores deltagelse i reduktionsaftalen og vores overordnede indsats mod madspild står ikke alene i vores ESG-indsats.

Arbejdet med ESG spænder bredt, og vi er derfor glade for vores ESG-team.

Fra venstre ser du vores nyansatte ESG-analytiker Viktor Manuel Angulo Dominguez, som blandt andre opgaver skal sikre, at vi arbejder datadrevet med ESG, herunder vores madspildsanalyser. I midten ser du Anne-Sofie Hattesen, vores ESG-chef, og til højre er Anne-Cathrine Schulze, som er projektleder på vores madspildsindsatser.

Del:
Nyheder