Studiekantiner og -caféer
Kantiner og caféer er centrale elementer for at skabe et levende studiemiljø på et universitet. De fungerer som livlige samlingspunkter, der fremmer social interaktion, samarbejde og en generel trivsel. En afslappet atmosfære med adgang til mad og drikkevarer kan skabe de perfekte betingelser for gruppemøder, projektarbejde eller uformelle diskussioner.
Mad der matcher studielivet
De studerende har høje forventninger og et bevidst forbrug, og det stiller høje krav til os om kontinuerlig nytænkning og udvikling af vores madkoncepter. Vi ser på de studerendes adfærd, hverdag og bevægelser på campus, for bedst at matche deres liv på studiet. Det gør vi med en bred vifte af kulinariske oplevelser, skræddersyet til jeres målgrupper og lokationer. Fra morgenmad og frokost til aftensmad og de lange aftener, dækker vi alle jeres måltidsbehov. For dem der er på farten, har vi et rigt udvalg af grab n’ go og take-away-muligheder samt lækre snacks.
I vores udvalg finder de studerende alt fra klassiske varme retter til plantebaserede buffeter, der tilfredsstiller enhver smag. Uanset om de studerende har brug for en hurtig forfriskning, en varm baristakaffe eller en lækker madoplevelse står vi klar – både til at nyde to-stay eller to-go.
Her er hvad vi tilbyder
- Folkekøkken: Sunde og varierende måltider lavet på sæsonens råvarer. Der serveres dagligt én ret med mulighed for tilkøb af kød.
- Wicked Rabbit: Bliv inspireret hver dag, når vi tilbyder en farverig buffet af lækre og mættende planterige salater, falafel, hummus og dips.
- Food & Co: En moderne buffet med tidssvarende fortolkninger af klassiske varme retter og smørrebrød.
- Hav A Java caféen: Caféen byder på baristakaffe, morgenmad, varme og kolde drikke, hjemmelavede grab ‘n go salater og sandwiches samt søde og sunde snacks. Vi fokuserer på at servere lokale, fair trade og økologiske produkter.
- Juice Central: Paninier og juice lavet fra bunden mens du venter.
Wicked Rabbit – den vegetariske madoplevelse
I Wicked Rabbit kantinen kan du spise 100% grønne måltider. Her serverer vi smagfulde varme og kolde vegetarretter, smukke og farvestrålende salater – og selvfølgelig vores signaturfalafler. Vi har et stort udvalg af toppings, spreads og dressinger til at skræddersy din smagsoplevelse med. I Wicked Rabbit kan du se frem til nøje tilberedte måltider fyldt med masser af smag og energi til at booste både hjerne og krop for resten af dagen! Se videoen og få en smagsprøve på, hvad vi tilbyder.
Folkekøkken – det sociale madfællesskab
Folkekøkken serverer sunde og varierende måltider lavet på lokale- og sæsonens råvarer. Der serveres dagligt én ret med mulighed for tilkøb af kød, altid til studievenlige priser. I Folkekøkkenet afholdes der ugentligt Social Dining, hvor studerende, ansatte, deres familier og udefrakommende kan spise sammen ved langborde og få en kulinarisk oplevelse sammen. Se videoen og få et indblik i vores fællesskab og måltider.
Nogle af vores kunder
Vi arbejder hver dag for en mere ansvarlig fremtid på uddannelserne
Vi tager kampen op mod madspild
For at kunne reducere madspild handler det om at forstå, hvorfor mad bliver spildt, og derfor introducerede vi i 2023 en ny måleteknologi i de kantineenheder, vi drifter. Målingen giver vores køkkenpersonale adgang til at overvåge og reducere madspild løbende og tage del i vores fælles mål om reduktion af madspild.
Siden 2018 har vi været en del af Compass Groups officielle og verdensomspændende mærkedag mod madspild den sidste onsdag i april hvert år.
Vi tester innovative tiltag for at mindske affald
I Compass Group arbejder vi med, hvordan vi kan udnytte ressourcerne bedre og i længere tid, da det er med til at mindske affaldsmængderne.
Meget plast kommer i form af emballage, og derfor giver det mening, at vi fremover vil udfase en række plastprodukter fra vores produktion. Samtidig vil vi arbejde på at finde løsninger til nye flergangs-emballageprodukter med pant. Vi har blandt andet udviklet en genbrugskop, som de studerende kan bruge igen og igen, hvilket hjælper med at reducere affaldsmængden på campus.
Studiekantiner og caféer som sociale mødesteder
Sammen med universiteterne arbejder vi for at designe menuer og spiseområder, så de studerende og ansatte har de bedste betingelser i deres studie- og arbejdsliv. I en travl hverdag med forelæsninger, opgaver og eksamener, tilbyder vi et bredt udvalg af sunde måltider, snacks og drikkevarer. På den måde kan de studerende få den nødvendige energi til at præstere godt akademisk, tage vare på deres generelle helbred, få en pause og mulighed for at socialisere med andre. Vi tilbyder et sted, hvor studerende kan føle sig hjemme, slappe af og genoplade sig selv midt i deres akademiske travlhed.
Kontakt os for en uforpligtende samtale om en studiekantine hos jer.
Louise Fæster,
Director of Food Sales
Tlf: +45 2180 4707