Workshops og samarbejde til elevsamlingen i Odense!

Igen i år har Compass Group Danmark afholdt elevsamling på Kold College i Odense. Her har vores elever over to dage fået muligheden for at møde hinanden på kryds og tværs samt få en masse erfaring, der klæder dem godt på i deres videre karriere.

Eleverne deltog i tre workshops, hvor de blandt andet blev klogere på alternative måder at bruge proteiner på. Dette indebar for eksempel en nytænkning af den klassiske kransekage, som denne gang blev lavet på kikærter.

Vi har snakket med Stine og Annette, som er to af vores elever, der var med til elevsamlingen.
Stine fortæller:

”Jeg er meget glad for min elevplads hos Compass Group, og jeg lærer en masse af min bagermester. Det var helt vildt fedt at være med til elevsamlingen og være social med de andre elever. Vi var alle rigtig gode til at hjælpe hinanden og samarbejde til de forskellige workshops. Det har været to virkelig spændende og sjove dage.”

Annette supplerer:

”Nu fylder jeg 60 næste år, men det kunne man slet ikke mærke til elevsamlingen, fordi vi alle er i samme båd. Jeg er meget glad for at være elev hos Compass Group, og det var rigtig fedt at møde de andre elever. Arrangementet var godt og sjovt, og man lærte en masse ting, som man ikke ellers lærer på sin elevplads.”

Tak til alle, der deltog i elevsamlingen og var med til at gøre dagene sjove og lærerige. Vi glæder os allerede, til vi ses næste gang!

Del:
Nyheder