Zanne Burø er udnævnt som administrerende direktør for Norden i verdens førende servicevirksomhed

Compass Group udnævner Zanne Burø som ny administrerende direktør for Norden. På nordisk plan har Compass Group en omsætning på 7 milliarder kroner om året og beskæftiger ca. 13.000 medarbejdere. På verdensplan har de en omsætning på 160 milliarder kroner om året og beskæftiger 600.000 medarbejdere.

Zanne har været i Compass Group Danmark siden 2011, og i 2017 blev hun forfremmet til administrerende direktør. Hun har omfattende kommerciel og operationel erfaring og har været afgørende for on-boarding og integration af Fazer Food Services i Danmark. Et opkøb, som Compass Group foretog i 2019. 

I løbet af de seneste år har Compass Group sikret sig flere strategisk vigtige kunder i Danmark, og fundamentet for den fortsatte vækst er lagt med fokus på digitalisering, innovation og bæredygtighed. 

Europæisk direktør i Compass Group, Kathinka Friis-Møller, har store forventninger til Zanne Burø i hendes nye job som leder for den nordiske region. 

“Jeg har fuld tillid til, at Zanne vil sikre og opretholde vores vækst i regionen.” 

Kathinka lægger også vægt på nogle af de danske værdier, Zanne tager med sig ind i det nye job. 

“Zanne vil videreudvikle den inkluderende og vindende kultur i Compass Group. Det er vigtige ingredienser for, at vi fortsat skal lykkes,” siger hun. 

Zanne fortsætter sideløbende som administrerende direktør i Danmark, indtil hendes afløser er fundet.  

Del:
Nyheder