Zanne Burø er udnævnt som administrerende direktør for Norden i verdens førende servicevirksomhed

Compass Group udnævner Zanne Burø som ny administrerende direktør for Norden. På nordisk plan har Compass Group en omsætning på 7 milliarder kroner om året og beskæftiger ca. 13.000 medarbejdere. På verdensplan har de en omsætning på 160 milliarder kroner om året og beskæftiger 600.000 medarbejdere.

Zanne har været i Compass Group Danmark siden 2011, og i 2017 blev hun forfremmet til administrerende direktør. Hun har omfattende kommerciel og operationel erfaring og har været afgørende for on-boarding og integration af Fazer Food Services i Danmark. Et opkøb, som Compass Group foretog i 2019. 

I løbet af de seneste år har Compass Group sikret sig flere strategisk vigtige kunder i Danmark, og fundamentet for den fortsatte vækst er lagt med fokus på digitalisering, innovation og bæredygtighed. 

Europæisk direktør i Compass Group, Kathinka Friis-Møller, har store forventninger til Zanne Burø i hendes nye job som leder for den nordiske region. 

“Jeg har fuld tillid til, at Zanne vil sikre og opretholde vores vækst i regionen.” 

Kathinka lægger også vægt på nogle af de danske værdier, Zanne tager med sig ind i det nye job. 

“Zanne vil videreudvikle den inkluderende og vindende kultur i Compass Group. Det er vigtige ingredienser for, at vi fortsat skal lykkes,” siger hun. 

Zanne fortsætter sideløbende som administrerende direktør i Danmark, indtil hendes afløser er fundet.  

Del:
Nyheder
Madglæden spillede op i køkkenet på Roskilde
Hvordan sikrede Compass Group Danmark glade gæster og god smag, da vi igen bespiste de frivillige på dette års Roskilde Festival? Hovedingrediensen: Teamwork.
Må vi byde på Green Gourmet?
En udsøgt grøn 3-retters menu skabt af sæsonens sprødeste råvarer. I kombination med liflige dufte, spændende smage, lækre konsistenser og skønne toner, bringer de smukke retter alle sanser i spil og skaber en helstøbt grøn oplevelse for vores gæster.
Vi giver verdens bedste service – se selv!
Vi giver jeres medarbejdere og gæster en unik velkomst, når de ankommer. Med vores kombinerede reception og café er mulighederne mange, og vi står altid klar til at hjælpe og servere en friskbrygget kop kaffe med et smil.